Play IT


Simple

ShowBiz
Aktorja Shay Mitchell njofton shtatzëninë e saj, 6 muaj pas zbulimit të një aborti. Shikoni foton e shtatzanizë

Shay Mitchell njoftoi se ajo është një mama e ardhshme, gjashtë muaj pasi ajo zbuloi që kishte kaluar një abort.

Aktorja 32 vjecare, postoi një foto që tregon barkun e saj të rrumbullakosur dhe duket më e bukur dhe më e lumtur se kurrë.