Play IT


Simple

News
Alessia Cara sjell një këngë për zemrat e thyera. Shikoni videon e "Out of Love"

Popullariteti i "Out of Love" nga Alessia Cara flet për pyetjen shkatërruese që përmbyt një zemër të thyer: When did you fall out of love with me? (Kur te mbaroi dashuria per mua?).

View this post on Instagram

out of love video 4/4

A post shared by ALESSIA CARA (@alessiasmusic) on

Cara publikoi një video emocional për të shoqëruar baladën, dhe klipi e tregon këngëtaren ndërsa sheh një seri çiftesh që shkëputen nga njëri-tjetri përmes gjuhëve trupore, nëse i kapin më duart ose nëse mbajnë kokën në një pëllëmbë.

Të ndërthurura me klipet eAlessias vetëm, videoja është një paraqitje vizuale e pasigurive të dëshpëruara që ju mund të mendoni me veten ndërsa përjetoni një ndarje.

Fituesja e Grammy është aktualisht në turne në të gjithë Evropën dhe Amerikën e Veriut në mbështetje të shokut të saj dhe muzikantit të famshëm pop Shawn Mendes.

Shikoni videon muzikore të "Out of Love".