Play IT


Simple

ARTIST TO WATCH

Olimpia

Olimpia është një këngëtare dhe kantautore shqiptare. Rryma që ajo krijon është Rock, Blues dhe Metal.   Olimpia është vlerësuar me cmimin e dytë në festivalin e kengës për fëmijë “BILBILAT” në Shkodër.   Në vitin 2012,konkuron në The voice of Albania ku vazhdoi konkurimin deri në fazën e betejave. Po në ketë vit (2012) Olimpia shfaqet me...Lexo

Alice Merton

Alice Merton është këngëtare/kompozitore Gjermane. Ajo fillimisht tërhoqi vëmendje të madhe në vitin 2015 si kompozitore dhe këngëtare në albumin e Fahrenhaidt "The Book of Nature". Pasi u transferua në Berlin, Alice dhe menaxherja e saj Paul Grauwinkel firmosën me label Paper Plane Records International dhe publikuan këngën "No Roots" në fund të vitit...Lexo

Sofi Tukker

Sofi Tukker është një duo Amerikane nga New York. Grupi është  bërë i njohur me këngën "Best Friend" e cila është edhe kolone zanore e spotit publicitar iPhone X gjithashtu në lojën e FIFA 18.   Popullariteti i Duos u rrit edhe pas publikimit të këngës "Drinkee" e cila u nominua për Grammy Awards . "Drinkee" është...Lexo

Meg Myers 

Meg Myers është këngëtare/kompozitore Amerikane. Myers u shpërngul në Los Angeles ku u njoh me Doctor Rosen Rosen dhe nënshkroi kontratë me kompaninë e tij muzikore.   Në vitin 2012, Myers nënshkruan me Atlantic Records por në vitin 2018  iku nga Atlantic Records dhe nënshkroi me 300 Entertainment. Myers ka publikuar dy LP, “Sorry” (2015) dhe...Lexo

Flume

Flume është një producent, muzikant dhe DJ australian. Albumi i tij debutues i titulluar “Flume”, u publikua më 9 nëntor 2012, mori komente pozitive,  arriti në krye të klasifikimit muzikor ARIA Albums dhe arriti akreditim të dyfishtë platinum në Australi. Flume konsiderohet si pionier i future bass i cili ndihmoi në popullarizimin e këtij...Lexo

Kiesza

Kiesza është një këngëtare, kompozitore dhe multi-instrumentiste kanadeze. Ajo ka lindur dhe është rritur në Calgary, por origjina e saj është norvegjeze. Që e vogël është marrë me kërcim tap dhe xhaz, si dhe teatër. Ajo gjithashtu u trajnua si balerinë, por një dëmtim i gju në moshën 15 vjeçare përfundoi karrierën e saj...Lexo