Play IT


Simple

ARTIST TO WATCH

MS MR

MS MR është një duo amerikane me bazë në New York, e përbërë nga këngëtarja Lizzy Plapinger dhe producenti Max Hershenow. Duo-ja ka patur kontrata me shtëpitë diskografike si  IAMSOUND, Kitsuné dhe tani është  nënshkruar me Columbia Records. Plapinger është gjithashtu e njohur për punën e saj si bashkëthemeluese e shtepisë diskografike të pavarur...Lexo

Major Lazer

Major Lazer është një trio muzikore amerikane e rrymës Electronic Dance. Pjestarët e grupit janë producentët Diplo dhe DJ Jillionare dhe Walshy Fire. Në 2008 Major Lazer përbehej nga Diplo dhe Switch por pas largimit të Switch në 2011 erdhën dyshja e Dj Jillionare dhe Walshy Fire. Major Lazer kanë publikuar deri më tani...Lexo