Play IT


Simple

artist to watch
Jorja Smith

Jorja Smith është këngëtare-kompozitore Angleze . Ajo ka publikuar disa këngë që nga janari 2016 dhe ka bashkëpunuar me artistë të tjerë si Drake, Kali Uchis, Stormzy dhe producentin Preditah.

 

Smith publikoi albumin e saj, “Projekti 11”, në nëntor të 2016. Në vitin 2018 ajo fitoi çmimin kritik në Britani Choice Award”. Albumi i saj “Lost & Found”, u publikua në qershor të 2018 dhe arriti të renditej e treta në UK Albums Chart .

 

 

Emri i lindjes: Jorja Alice Smith
Datëlindja: 11 Qershor 1997
Vendlindja: Walsall, West Midlands, Angli
Rryma/Zhanret muzikore: Contemporary R&B, Indie Pop
Vitet aktive: 2016-prezent
Shtëpia Diskografike/Label: FAMM

 

 

    Këngët:

 1. Blue Lights
 2. Let Me Down
 3. Something In The Way
 4. Don't Watch Me Cry
 5. Teenage Fantasy
 6. On My Mind
 7. Where Did I Go?
 8. On Your Own
 9. Beautiful Little Fools
 10. February 3rd
 11. Fine Line
 12. Insecure
 13. Tomorrow
 14. Carry Me Home
 15. Wandering Romance
 16. Goodbyes
 17. I Am
 18. Black Panther
 19. So Lonely
 20. The One
 21. Lifeboats
 22. A Prince
 23. Imperfect Circle
 24. On My Mind
 25. Ultra South Africa
 26. Go 2.0