Andi Dhoska

Andi Dhoska ka lindur në 17 dhjetor te vitin 1976 në Tiranë. Ai u diplomua në Universitetin e Arteve "Dega Klarinetë". Pas diplomimit pasioni i tij per instrumentin dhe muzikën bëri që të drejtohej drejt mësimdhënies dhe produksionit muzikor.

Prej 12 vitesh  ai punon si mësues i Klarinetës në Liceun Artistik “Jordan Misja”.

Produksionet e tij shënojnë që nga viti  2009, ku ka marrë pjesë në Festivalin "Mikrofoni i Artë" me këngën “ Sot qaj për ty” të Gerta Hetës. Në vitin 2010 ka marrë pjesë në "TOP FEST 7" me këngën e Gerta Hetës “ Inspirim”. Në vitin 2013 ai ka marrë pjesë me një produksion tjetër muzikor atë të Entela Zhulës në Këngën e Magjike më këngë “ Human”.

Aktualisht Andi Dhoska si producent bashkëpunon me artistë të huaj dhe vendas për lançimin e produksioneve të reja të cilat janë kthyer ne hite, disa prej tyre janë:

I’m coming (ft.Sophie), Summer Vibes, Back To You, In The Club, La Colegiala (ft Ivan Mere), Coco Jambo (ft. Ivan Mere), Tropical Vibes, Halloween Night, Done With You, Recovery, Survive, Move Around, Sunrise, No More Lie, Clean Bean dhe projekti me i fundit qe pritet te finalizohet me video titullohet “ Synthwave Night”.

Muzika,Orkestrimi,Masterizomi jane bërë nga Andi Dhoska.

Projekte te tjera pritet qe te lancohen muajt në vijim.

Andi Dhoska ka lindur në 17 dhjetor te vitin 1976 në Tiranë. Ai u diplomua në Universitetin e Arteve "Dega Klarinetë". Pas diplomimit pasioni i tij per instrumentin dhe muzikën bëri që të drejtohej drejt mësimdhënies dhe produksionit muzikor.

Prej 12 vitesh  ai punon si mësues i Klarinetës në Liceun Artistik “Jordan Misja”.

Produksionet e tij shënojnë që nga viti  2009, ku ka marrë pjesë në Festivalin "Mikrofoni i Artë" me këngën “ Sot qaj për ty” të Gerta Hetës. Në vitin 2010 ka marrë pjesë në "TOP FEST 7" me këngën e Gerta Hetës “ Inspirim”. Në vitin 2013 ai ka marrë pjesë me një produksion tjetër muzikor atë të Entela Zhulës në Këngën e Magjike më këngë “ Human”.

Aktualisht Andi Dhoska si producent bashkëpunon me artistë të huaj dhe vendas për lançimin e produksioneve të reja të cilat janë kthyer ne hite, disa prej tyre janë:

I’m coming (ft.Sophie), Summer Vibes, Back To You, In The Club, La Colegiala (ft Ivan Mere), Coco Jambo (ft. Ivan Mere), Tropical Vibes, Halloween Night, Done With You, Recovery, Survive, Move Around, Sunrise, No More Lie, Clean Bean dhe projekti me i fundit qe pritet te finalizohet me video titullohet “ Synthwave Night”.

Muzika,Orkestrimi,Masterizomi jane bërë nga Andi Dhoska.

Projekte te tjera pritet qe te lancohen muajt në vijim.

Comments(0)

Log in to comment