Elio

Nickname Elio Deejay

Elio Deejay është DJ dhe producent i njohur. Ai është i njohur për hitin e tij 'Into You'. Karrierën e tij muzikore e filloi në vitin 2009 me këngët e tij dhe shpejt mori një mbështetje dhe njohje të madhe lokale. Kohët e fundit, ai gjithashtu ka filluar të fitojë mbështetje ndërkombëtare me këngët e tij duke u luajtur në festivale të mëdha muzikore si Tomorrowland.

Elio Deejay është DJ dhe producent i njohur. Ai është i njohur për hitin e tij 'Into You'. Karrierën e tij muzikore e filloi në vitin 2009 me këngët e tij dhe shpejt mori një mbështetje dhe njohje të madhe lokale. Kohët e fundit, ai gjithashtu ka filluar të fitojë mbështetje ndërkombëtare me këngët e tij duke u luajtur në festivale të mëdha muzikore si Tomorrowland.

Comments(0)

Log in to comment