Flume

Nickname Flume
Full name Harley Edward Streten
Date of birth 5 Nentor 1991
Country Australian
Genre Electronica,
Official website
Instagram

Harley Edward Streten, i njohur profesionalisht si Flume, është muzikant, DJ dhe producent Australian. Albumi i tij i parë i titulluar Flume, u lançua në 9 nëntor 2012 dhe morri vlerësime pozitive, duke kryesuar Listën e Albumeve ARIA dhe duke arritur akreditimin me dy çmime platin në Australi.

Flume vlerësohet si pioneri i “Future Bass”  i cili ndihmoi në shumë popullarizimin e këtij zhanri muzikor.

Harley Edward Streten, i njohur profesionalisht si Flume, është muzikant, DJ dhe producent Australian. Albumi i tij i parë i titulluar Flume, u lançua në 9 nëntor 2012 dhe morri vlerësime pozitive, duke kryesuar Listën e Albumeve ARIA dhe duke arritur akreditimin me dy çmime platin në Australi.

Flume vlerësohet si pioneri i “Future Bass”  i cili ndihmoi në shumë popullarizimin e këtij zhanri muzikor.

Top Tracks

Drop the Game 1

Drop the Game

Holdin On 2

Holdin On

Never Be Like You 3

Never Be Like You

Sleepless (feat. Jezzabell Doran) 4

Sleepless (feat. Jezzabell Doran)

Never Be Like You (feat. Kai) 5

Never Be Like You (feat. Kai)

Insane (feat. Moon Holiday) 6

Insane (feat. Moon Holiday)

Sintra 7

Sintra

Left Alone (feat. Chet Faker) 8

Left Alone (feat. Chet Faker)

Say It 9

Say It

Ezra 10

Ezra

Top Albums

Flume
Flume
tracks
Skin
Skin
tracks
Lockjaw
Lockjaw
tracks

Comments(0)

Log in to comment