Gracey

Gracey është një këngëtare Angleze e cila arriti suksesin e saj në vitin 2020 kur bashkëpunoi me 220 Kid në këngën "Don't Need Love". Kënga arriti kulmin duke u klasifikuar në renditjen e  9-të për dy javë në UK Singles Chart.

Pas suksesit me "Don't Need Love", ajo lançoi këngën "Empty Love" në bashkëpunim me këngëtarin Ruel. Për shkak të pandemisë Coronavirus, Gracey u detyrua të shtynte turneun e saj të parë, i cili do të zhvillohej në maj të vitit 2020.

Në një intervistë të dhënë për MTV, ajo tha se ndikimet e saj më të mëdha në muzikë janë Sia, The 1975 dhe Lorde.

Gracey është një këngëtare Angleze e cila arriti suksesin e saj në vitin 2020 kur bashkëpunoi me 220 Kid në këngën "Don't Need Love". Kënga arriti kulmin duke u klasifikuar në renditjen e  9-të për dy javë në UK Singles Chart.

Pas suksesit me "Don't Need Love", ajo lançoi këngën "Empty Love" në bashkëpunim me këngëtarin Ruel. Për shkak të pandemisë Coronavirus, Gracey u detyrua të shtynte turneun e saj të parë, i cili do të zhvillohej në maj të vitit 2020.

Në një intervistë të dhënë për MTV, ajo tha se ndikimet e saj më të mëdha në muzikë janë Sia, The 1975 dhe Lorde.

Comments(0)

Log in to comment