Livia Basha

Country Albanian
Genre Pop
Instagram

Livia është artiste e re në botën e muzikës. Ajo është 18 vjeç, dhe ka lindur në qytetin e Tiranës.

Pasioni per muziken ka qene gjithmonë me të, pasi është rritur me fryma të ndryshme muzikore në shtëpi, por asnjëherë duke e parë veten vertetë në një rrugë ndoshta me profesionale.

Para 4 vitesh ka qënë periudha kur ajo filloi ta shikonte muzikën si dicka më serioze dhe të krijonte një lloj këndvështrimi të ri mbi pozicionin në këtë fushë, përveçse si dëgjuese edhe në vokal.

Viti i parë i gjimnazit me grupin e muzikes në shkollë, më pas Tirana “Art Fest” kanë qënë shtysat e saj të para.

Livia është studente e arkitekturës por muzikën e sheh gjithmonë si dicka që ecën paralelisht, duke mos e shkeputur nga vetja pasi tashmë është shumë më shumë se një pasion për të.

Kënga e saj  e parë titullohet “Inside Out”

Livia është artiste e re në botën e muzikës. Ajo është 18 vjeç, dhe ka lindur në qytetin e Tiranës.

Pasioni per muziken ka qene gjithmonë me të, pasi është rritur me fryma të ndryshme muzikore në shtëpi, por asnjëherë duke e parë veten vertetë në një rrugë ndoshta me profesionale.

Para 4 vitesh ka qënë periudha kur ajo filloi ta shikonte muzikën si dicka më serioze dhe të krijonte një lloj këndvështrimi të ri mbi pozicionin në këtë fushë, përveçse si dëgjuese edhe në vokal.

Viti i parë i gjimnazit me grupin e muzikes në shkollë, më pas Tirana “Art Fest” kanë qënë shtysat e saj të para.

Livia është studente e arkitekturës por muzikën e sheh gjithmonë si dicka që ecën paralelisht, duke mos e shkeputur nga vetja pasi tashmë është shumë më shumë se një pasion për të.

Kënga e saj  e parë titullohet “Inside Out”

Comments(0)

Log in to comment