LORÉ

Full name Lorela Karoshi
Date of birth 7 Korrik 1995
Genre Pop, Dance
Instagram

Lorela Karoshi e cila njihet me emrin e artit LORÉ, është kantautore Shqipëtare.

Ajo është diplomuar në Business Law dhe ka një pasion të çmendur për muzikën.

LORÉ ka qënë pjesëmarrëse në “The Voice 3”, me në krah Elton Deden si mentor ku spikati me zërin e saj të ëmbël e të veçantë.

Menjëherë pas kësaj, LORÉ merr pjesë në festivalin për të rinj “Univision” në Azerbajxhan si përfaqësuese e Shqipërisë.

Së bashku me Dj Sevenths Sense, ajo ka lançuar këngën e saj të parë,  “Hungover by a dream”.

“Don’t let me go” është bashkëpunimi i saj  i dytë me DJ Aldo.

LORÉ ka marrë pjesë në Festivalin e 55-të të këngës me materialin e parë te kompozuar prej saj dhe orkestrim të Alban Kondit.

Që nga ai moment, këngët ka nisur ti shkruaj vetë, për të sjellë së fundmi projektin “Tonight” me DJ e njohur Vin Veli, me tekst dhe melodi te shkruar nga vetë ajo.

Aktualisht LORÉ po punon për albumin e saj të cilin do ta lançojë së shpejti.

Lorela Karoshi e cila njihet me emrin e artit LORÉ, është kantautore Shqipëtare.

Ajo është diplomuar në Business Law dhe ka një pasion të çmendur për muzikën.

LORÉ ka qënë pjesëmarrëse në “The Voice 3”, me në krah Elton Deden si mentor ku spikati me zërin e saj të ëmbël e të veçantë.

Menjëherë pas kësaj, LORÉ merr pjesë në festivalin për të rinj “Univision” në Azerbajxhan si përfaqësuese e Shqipërisë.

Së bashku me Dj Sevenths Sense, ajo ka lançuar këngën e saj të parë,  “Hungover by a dream”.

“Don’t let me go” është bashkëpunimi i saj  i dytë me DJ Aldo.

LORÉ ka marrë pjesë në Festivalin e 55-të të këngës me materialin e parë te kompozuar prej saj dhe orkestrim të Alban Kondit.

Që nga ai moment, këngët ka nisur ti shkruaj vetë, për të sjellë së fundmi projektin “Tonight” me DJ e njohur Vin Veli, me tekst dhe melodi te shkruar nga vetë ajo.

Aktualisht LORÉ po punon për albumin e saj të cilin do ta lançojë së shpejti.

Comments(0)

Log in to comment