Madison Beer

Full name Madison Elle Beer
Date of birth 5 Mars 1999
Country American
Genre R&B, Pop, ‎Alternative Pop‎
Instruments Vocals
Official website
Instagram

Madison Elle Beer është këngëtare Amerikane e cila ka lindur në Nju York nga një familje Hebreje. Karriera muzikore e Beer filloi në moshën 13 vjeç, kur Justin Bieber postoi në Twitter një lidhje me një kopertinë që ajo interpretoi në platformën YouTube. Kjo bëri që Madison të trendohej në të gjithë botën dhe të fitonte një mbulim të konsiderueshëm mediatik.

Pas nënshkrimit të kontratës në Island Records,  ajo filloi të regjistronte dhe të lançonte këngët e saj të para. 

Gjatë viteve në vijim ajo nënshtroi një kontratë dhe me Epic Records për të lëshuar albumin e saj, Life Support,  në 2021.

"Boyshit" është një nga këngët e albumit Life Support, e cila u lançua në Dhjetor 2020. Krahas publikimit të këngës, Beet ka njoftuar datën e publikimit për albumin e saj që pritet të dalë në 26 Shkurt 2021.

Madison Elle Beer është këngëtare Amerikane e cila ka lindur në Nju York nga një familje Hebreje. Karriera muzikore e Beer filloi në moshën 13 vjeç, kur Justin Bieber postoi në Twitter një lidhje me një kopertinë që ajo interpretoi në platformën YouTube. Kjo bëri që Madison të trendohej në të gjithë botën dhe të fitonte një mbulim të konsiderueshëm mediatik.

Pas nënshkrimit të kontratës në Island Records,  ajo filloi të regjistronte dhe të lançonte këngët e saj të para. 

Gjatë viteve në vijim ajo nënshtroi një kontratë dhe me Epic Records për të lëshuar albumin e saj, Life Support,  në 2021.

"Boyshit" është një nga këngët e albumit Life Support, e cila u lançua në Dhjetor 2020. Krahas publikimit të këngës, Beet ka njoftuar datën e publikimit për albumin e saj që pritet të dalë në 26 Shkurt 2021.

Top Tracks

Selfish 1

Selfish

Hurts Like Hell (feat. Offset) 2

Hurts Like Hell (feat. Offset)

Dead 3

Dead

Home with You 4

Home with You

dear society 5

dear society

Good in Goodbye 6

Good in Goodbye

Baby 7

Baby

Teenager in Love 8

Teenager in Love

BOYSHIT 9

BOYSHIT

Stained Glass 10

Stained Glass

Top Albums

As She Pleases
As She Pleases
tracks
Selfish
Selfish
tracks
Hurts Like Hell (feat. Offset)
Hurts Like Hell (feat. Offset)
tracks

Comments(0)

Log in to comment