Markela Xhika

Markela Xhika, është një artiste e re Shqipëtare në botën e muzikës. Ajo është 18 vjeç, dhe ka lindur në qytetin e Janinës.

Gjatë fëmijërisë së saj,  ka qenë e rrethur nga muzika. Ajo ka qënë pjesëmarrëse në Tirana Art Fest 2018 ku ka fituar dhe çmimin  “Artistja e re me e mirë” dhe gjithashtu “Perfomanca me e mirë” në vitin 2020.

Markela është klasifikuar në vendin e dytë në festivalin “Jorgjia Truja”.

Ka marrë pjesë në aktivitete dhe organizime të shumta në qytetin e Tiranës.

Kënga e saj  e parë titullohet “Vetëm ti” me të cilën merr pjesë në Bulza Festival.

Markela Xhika, është një artiste e re Shqipëtare në botën e muzikës. Ajo është 18 vjeç, dhe ka lindur në qytetin e Janinës.

Gjatë fëmijërisë së saj,  ka qenë e rrethur nga muzika. Ajo ka qënë pjesëmarrëse në Tirana Art Fest 2018 ku ka fituar dhe çmimin  “Artistja e re me e mirë” dhe gjithashtu “Perfomanca me e mirë” në vitin 2020.

Markela është klasifikuar në vendin e dytë në festivalin “Jorgjia Truja”.

Ka marrë pjesë në aktivitete dhe organizime të shumta në qytetin e Tiranës.

Kënga e saj  e parë titullohet “Vetëm ti” me të cilën merr pjesë në Bulza Festival.

Comments(0)

Log in to comment