Sardi

Nickname Sardi
Full name Sardi Strugaj
Country Albanian
Instagram

Për herë të parë ka nisur rrugën në muzikë në moshën 6 vjecare, në një konkurs për fëmijë "Gjeniu i vogel 1". Performancat e tij në " X Factor 2" e bënë më të dashur për publikun. Nga aty nisi karrierën e tij solo, duke vazhduar me publikimet e këngëve, ku e para ishte "Më shikon nga lart". Një këngë që i solli në pah vokalin e tij të ëmbël.
Ka publikuar dhe disa projekte të tjera me video, si dhe pjesëmarrje në festivale të ndryshme. Pas një periudhe pause (ose eksperimentimi ne studio sic ai thot), u rikthye ne vitin 2019 fuqishëm ne treg me këngën "E pash un djallin", ne bashkëpunim me Arnon. Me pas publikoi në bashkëpunim me Killua, këngën "Hana" që menjëherë pati impakt te publiku, duke u komentuar fryma e re në muzikën shqiptare, si dhe ne stilin e videove ku ai nuk bëhet pjesë e tyre, duke lënë vëmendje totale te vizivët.
Kënga e rradhës mori shume komente, për shkak të tematikes sociale të përdorur nga vetë këngëtari. Kënga quhej "Pushtet" dhe video e theksoi me shumë mesazhin e tij, ku protagonist kryesor ishte aktori i njohur Artan Imami.

Se fundmi Sardi solli këngën e tij "Ka me t'ba me kajt" ne Fest 59, ku performanca nuk kishte ndryshim nga ato që në shohim në skenat botërore. Fitoi cmimin e dytë, por jo vetëm kaq...ndërkohe Sardi sapo kishte lançuar këngën më të re "Sytë", së bashku me videon që u pëlqye nga i gjithe publiku që e ka ndjekur. Një këngë ndryshe nga cfarë kemi dëgjuar. Tashmë Sardi përgatitet për vitin 2021 dhe thotë që nuk do ndalet.


Projektet e tij në vazhdim do fillojnë të lançohen nga muaji Shkurt i këtij viti, e deri në fund te vitit, ai ka premtuar 4 këngë për publikun.

Për herë të parë ka nisur rrugën në muzikë në moshën 6 vjecare, në një konkurs për fëmijë "Gjeniu i vogel 1". Performancat e tij në " X Factor 2" e bënë më të dashur për publikun. Nga aty nisi karrierën e tij solo, duke vazhduar me publikimet e këngëve, ku e para ishte "Më shikon nga lart". Një këngë që i solli në pah vokalin e tij të ëmbël.
Ka publikuar dhe disa projekte të tjera me video, si dhe pjesëmarrje në festivale të ndryshme. Pas një periudhe pause (ose eksperimentimi ne studio sic ai thot), u rikthye ne vitin 2019 fuqishëm ne treg me këngën "E pash un djallin", ne bashkëpunim me Arnon. Me pas publikoi në bashkëpunim me Killua, këngën "Hana" që menjëherë pati impakt te publiku, duke u komentuar fryma e re në muzikën shqiptare, si dhe ne stilin e videove ku ai nuk bëhet pjesë e tyre, duke lënë vëmendje totale te vizivët.
Kënga e rradhës mori shume komente, për shkak të tematikes sociale të përdorur nga vetë këngëtari. Kënga quhej "Pushtet" dhe video e theksoi me shumë mesazhin e tij, ku protagonist kryesor ishte aktori i njohur Artan Imami.

Se fundmi Sardi solli këngën e tij "Ka me t'ba me kajt" ne Fest 59, ku performanca nuk kishte ndryshim nga ato që në shohim në skenat botërore. Fitoi cmimin e dytë, por jo vetëm kaq...ndërkohe Sardi sapo kishte lançuar këngën më të re "Sytë", së bashku me videon që u pëlqye nga i gjithe publiku që e ka ndjekur. Një këngë ndryshe nga cfarë kemi dëgjuar. Tashmë Sardi përgatitet për vitin 2021 dhe thotë që nuk do ndalet.


Projektet e tij në vazhdim do fillojnë të lançohen nga muaji Shkurt i këtij viti, e deri në fund te vitit, ai ka premtuar 4 këngë për publikun.

Comments(0)

Log in to comment