Twin Gent

Nickname Twin Gent
Full name Gentian Dibra
Genre House, Moombahton
Instagram

Gentian Dibra i cili njihet me emrin e artit Twin Gent, është një nga DJ më të njohur të lounge-ve, party-ve dhe eventeve të ndryshme në Tiranë! Me mbi 20 vite eksperiencë, jo vetëm si DJ, por edhe si producent, brenda dhe jashtë Shqipërisë, ka treguar se përveç pasionit për muzikën, është dhe mjaft popullor dhe i dashur për njerëzit pranë të cilëve ai performon. Duke punuar i vetëm dhe duke mos ja shtrirë dorën askujt, ja ka mundur t’ja dalë.

Projektet dhe performancat e Twin Gent janë mjaft të veçanta në stil. Me një stil ndryshe, perëndimor, muzika që luan DJ Twin, është për një publik të zgjedhur dhe me shije të hollë muzike.

Projekti i tij më i fundit është një audio e lançuar në “youtube” me titullin “Reflection”. Një prodhim i “Andi Dhoska Production”. Mesa duket, periudha e vështirë që po kalojmë globalisht e ka bërë Twin-in të reflektojë dhe të sjellë një projekt ndryshe për publikun.

DJ Twin luan miksimet e tij çdo të Premte dhe të Shtunë në Si Radio,  në emisionin "The Playhouse"

Gentian Dibra i cili njihet me emrin e artit Twin Gent, është një nga DJ më të njohur të lounge-ve, party-ve dhe eventeve të ndryshme në Tiranë! Me mbi 20 vite eksperiencë, jo vetëm si DJ, por edhe si producent, brenda dhe jashtë Shqipërisë, ka treguar se përveç pasionit për muzikën, është dhe mjaft popullor dhe i dashur për njerëzit pranë të cilëve ai performon. Duke punuar i vetëm dhe duke mos ja shtrirë dorën askujt, ja ka mundur t’ja dalë.

Projektet dhe performancat e Twin Gent janë mjaft të veçanta në stil. Me një stil ndryshe, perëndimor, muzika që luan DJ Twin, është për një publik të zgjedhur dhe me shije të hollë muzike.

Projekti i tij më i fundit është një audio e lançuar në “youtube” me titullin “Reflection”. Një prodhim i “Andi Dhoska Production”. Mesa duket, periudha e vështirë që po kalojmë globalisht e ka bërë Twin-in të reflektojë dhe të sjellë një projekt ndryshe për publikun.

DJ Twin luan miksimet e tij çdo të Premte dhe të Shtunë në Si Radio,  në emisionin "The Playhouse"

Comments(0)

Log in to comment