Play IT


Simple

News
Cardi B dhe Offset publikojnë "Clout". Shikoni videon

Ne nuk e dimë nëse çiftet që rimojnë së bashku qëndrojnë së bashku, por Cardi B dhe Offset duken shumë të dhënë për njëri-tjetrin në videon e nxehtë për "Clout", e cila u publikua të mërkurën në mëngjes (17 prill).

Videoja e drejtuar nga Danieli Russell për këngën nga albumi solist i artistit të Migos, Father of 4, hapet me Offset duke kontrolluar telefonin e tij ndërsa është ulur në një motor, dhe pastaj zmadhon një pan të reperit duke luajtur në një piano të madhe të verdhë duke veshur një maskë me ngjyrë të bardhë dhe të zezë.

Cardi më në fund sfaqet pas minutës së dytë të këngës, me një këmbë pranë shpatullës së Ofsetit, duke bërë ashtu si Cardi B bën.

Pjesa e Cardit fillon me të brenda një grumbulli gjigand me limona, të veshur me një veshje të gjithën të verdhë, duke kaluar në një veshje prej lëkure të gjitha të zezë duke i dhënë Offset një kërcim sensual.

"They know I'm the bomb/ They ticking me off/ Saying anything to get a response,"

Është hera e katërt që çifti ka punuar së bashku, duke ndjekur këngët "Lick", "Drip", "Motorsport" dhe "Who Want the Smoke?" .

Shikoni "CLOUT" më poshtë.