Play IT


Simple

News
Cardi B shkon në burg në videoklipin e 'PRESS'. Shikoni videon

Ka pak ditë që është publikuar videoklipi, dhe na ka lënë me gojë hapur!


Fituesja e çmimit Grammy duket se akuzohet për një vrasje, dhe Cardi ndodhet në gjykatë. Videoja më pas tregon Cardin dhe ekipin saj të kërcimtarëve lakuriq që performojnë një koreografi të gjallë, ndërsa krahu i saj i djathtë mbytet në gjak.

Shikoni videon "Press" më poshtë.