Si Radio

Play it Simple

Current track

Title

Artist

Current show

Fresh Music

10:00 am 11:59 am

Current show

Fresh Music

10:00 am 11:59 am

Background

Audiodrame

Një aksident do të trondisë fort një familje, një shoqëri. Do të nxjerrë në dritë fakte. Tradhti, abuzime seksuale, intriga e presione, që do të përmbysin një idhull. Elona dhe Andi, motër e vëlla do të gjenden në udhëkryq. Do t’u duhet të zgjedhin cilën rrugë të ndjekin: të ruajnë figurën e nderuar të babait, […]