Si Radio

Play it Simple

Current track

Title

Artist

Current show

Si Beats

12:00 pm 6:00 pm

Current show

Si Beats

12:00 pm 6:00 pm

Background

Music

Pas një dy vitesh larg vëmendjes, këngëtarja ka zbritur në këmbët e saj, me një album të ri të fuqishëm, dhe një jetë të re plot harmoni. Më 24 Korrik 2018, Demi Lovato u shtrua në Qendrën Mjekësore Cedars-Sinai në Los Angeles, pas një telefonate të bërë tek 911 nga shtëpia e saj Hollywood Hills […]

Në fillim të këtij viti, Jonas Brothers festuan atë që filloi vitin e kaluar me reformimin, rikthimin dhe albumin e suksesit të tyre “Happiness Begins” – duke lançuar lançuar këngën e tyre të re “What a Man Gotta Do.” Ky ishte rikthimi i tyre në Janar, por që prej asaj kohe, ata kanë punuar për […]