Si Radio

Play it Simple

Current track

Title

Artist

Current show

Secretly Yours

12:00 am 6:00 am

Current show

Secretly Yours

12:00 am 6:00 am

Background

World

Blogeri i famshëm i YouTube-it, Jake Paul është akuzuar për shkelje kriminale dhe prishje të rendit gjatë trazirave në një qendër tregtare në Arizona. 23-vjeçari i cili ka fituar milionat nga YouTube, ka mohuar çdo përfshirje në plaçkitje ose vandalizëm në qendrën tregtare në Scottsdale të dielën. Në një deklaratë të enjten, Departamenti i Policisë […]