Play IT


Simple

News
DJ Khaled sjell "Wish Wish" me Cardi B dhe 21 Savage. Shikoni videon

"Wish Wish" sapo është publikuar, bashkëpunimi mes DJ Khaled, Cardi B dhe 21 Savage.

"Now I be countin' my money, buyin' jewelry, hoes be ridin' dick/I just make my M's and mind my business, hoes be ridin' dick," thotë Cardi.

"I can see Cardi eat so much and that's what got 'em sick/But I wonder how they still ain't pregnant, all that ridin' dick."

21 Savage merr përsipër vargun e dytë,

"Bought a Richard Mille, coulda bought me a house (no joke)/Feel like I'm the greatest rapper came out the South (who want smoke?)/She keep tryin' to fuck, I told her top me for now (on god)/She got ass shots, told her work on her mouth (straight up)."

Ky shënon albumin e 11-të nga DJ Khaled. Artistë të tjerë në këtë album përfshijnë Future, Jay-Z dhe Beyoncé "Top Off", "Travis Scott", "Bryson Tiller" dhe më shumë.

Shikoni videon "Wish Wish" të DJ Khaled me Cardi B dhe 21 Savage më poshtë.