Play IT


Simple

ShowBiz
Dua Lipa shkëmben puthje dhe përqafime me Anwar Hadid. Shikoni fotot

DUA Lipa konfirmoi romancën e saj të re me Anwar Hadid - ndërsa ata përqafoheshin dhe putheshin në festivalin BST.