Play IT


Simple

News
Halsey vjen 'badass' në këngën e re "Nightmare". Shikoni videon

Kënga me e fundit e yllit të popit, "Nightmare", ka pak që është publikuar dhe është pikërisht me ndjesitë e zemërimit që të gjithë po prisnim.

"I've tasted blood and it is sweet,"


ajo këndon mbi melodinë e frikshme. Shikoni

Shikoni videon muzikore të "Nightmare" nga Halsey më poshtë.