Play IT


Simple

News
Kygo risjell "Higher Love" me Whitney Huston. Dëgjoni këngën

Një bashkëpunim i papritur midis producentit Kygo dhe ikonës së muzikës pop Whitney Houston, "Higher Love" merr frymë të re nga origjinali i Steve Winwood të vitit 1986.