Si Radio

Play it Simple

Current track

Title

Artist

Current show

Secretly Yours

12:00 am 6:00 am

Current show

Secretly Yours

12:00 am 6:00 am

Background

Machine Gun Kelly, bëhet “Valentini i Përgjakshëm i Megan Fox”

Written by on May 25, 2020

Machine Gun Kelly zbuloi videon e re muzikore “Bloody Valentine” , e cila nuk është asgjë më pak se një situatë pengmarrje

Në videon e drejtuar nga Michael Garcia, rap-rocker zgjohet pranë “dhelprës me sy të këndshme” Megan Fox, i cili vazhdon ta lidhë atë dhe ta trajtojë si të burgosur.

Video arrin kulmin në pjesën e fundit, ku Kelly e gjen veten të mbërthyer në një vaskë.