Play IT


Simple

News
Miley Cyrus publikon EP "She Is Coming". Dëgjoni këngët

Ajo po vjen. Jo, prit. Miley Cyrus është padyshim këtu.

EP e re e yllit të pop-it, She Is Coming, është publikuar në mesnatë, dhe përmban gjashtë këngë, duke përfshirë edhe këngën kryesore "Mother's Daughter."