Këngët më të mira që nuk i keni dëgjuar gjatë vitit 2020


Në një vit të pazakontë që na ka mbajtur shumë prej nesh larg vendeve të muzikës live, ju sjellim këngët që meritojnë të kenë më shumë ndikim.

Tayla Parx sjell një këngë që ilustron vitin tonë të vetmuar të karantinës. Në dritën e klubeve që nuk mund t'i vizitonim dhe partitë që u përzien.

Lily Kershaw ka lançuar këngën me rockerin kanadez Goody Grace, dhe melankolia e saj akustike, trashëgon një trishtim të thellë mes izolimit intensiv të një pandemie në të cilën një histori rreth dashurisë së papërgjegjshme ishte mizore dhe e panevojshme.

Hot Chip ngriti temperaturat me remiksin funk-reggae nga debutimi solo i shkëlqyeshëm i ikonës  Hayley Williams.

Eachother e Grace Potter's, e lançuar në mesin e muajit Maj, është një nga këngët e pakta pandemike që kapërcen kufijtë e artit dhe të bën të dëshirosh dhimbjen e izolimit.

Ky vit i frikës frymëzoi një këngë të tmerrshme paralele nga grupi i zhurmës artistike Suuns.

Comments(0)

Log in to comment