Tech RSS

Një shqipëtar në "Mars"

Elon Musk dhe pandemia, rritën çmimin e kartave grafike edhe në Shqipëri

Si po përpiqen Hackers, të vjedhin sekretet e vaksinës kundër coronavirusit