Si Radio

Play it Simple

Current track

Title

Artist

Current show

Si Beats

12:00 pm 6:00 pm

Current show

Si Beats

12:00 pm 6:00 pm

Background

“No time to die” filmi më i shtrenjtë në historinë e “James Bond”

Written by on May 18, 2020

“No time to die” është filmi më i shtrenjtë James Bond, i realizuar ndonjëherë.

Shfaqja përfundimtare e Daniel Craig si Agjenti 007, i kushtoi rreth 200 milionë funte prodhuesve, sipas llogarive të lëshuara së fundmi nga firma prodhuese B25.
Shpenzimet e mëdha do të thotë që “No time to die” i tejkalon kostot e dy filmave të mëparshëm të James Bond, “Specter” dhe “Skyfall”
Ndërkohë, publikimi i filmit “No Time To Die” është shtyrë deri në muajin Nëntor, pas frikës rreth pandemisë coronavirus.