Babai Im Sezoni 2 RSS

Në fillim ishte aksidenti. Pastaj , përballja e fëmijëve, me të panjohurat tronditëse. Për nënën që vdiq e për babain që fshihej i gjallë. Ngjarjet do të hyjnë në teori edhe më konspirative. Çfarë po luhet pas aksidentit dhe fshehjes se Fatmir Haxhiut? Elona dhe Andit, do të zbulojnë të tjera fakte, për

familjen dhe kompaninë Haxhiu... në një histori që nuk paska fund! “Babai im”, rivjen me pesë seri të reja, të sezonit të dytë.