Episodi i 4-t / Sezoni 2

74 views
Download podcast

Në përpjekjet që Kloi, vëllai nga babai, i sapozbuluar, të marrë atë që i takon, Elona heq dorë nga shitja e aksioneve. Por bordi u ka ngritur një tjetër kurth fëmijëve të doktor Haxhiut. Dy votat e tyre nuk do ta bllokojnë hedhjen e ilaçit në treg. Andi dhe Elona nxitojnë të takojnë babain, por një makinë misterioze vazhdon t’i ndjekë nga pas...

Comments(0)

Log in to comment