Episodi i 5-të / Sezoni 2

64 views
Download podcast

Shumë pyetje e akuza përplasen në mendjen e Elonës dhe Andit. Sa më shumë kërkojnë të zbulojnë, aq më shumë zhyten në mister. Takimi me babain do t’i përballë me fakte të reja dhe... me një tjetër humbje.

Comments(0)

Log in to comment