Episodi i 3-te / Sezoni 2

119 views
Download podcast

Policia vijon hetimet për aksidentin ndaj çiftit Haxhiu. Ndërsa Andi po heton nëpër dosjet e kompanisë për Verikorin, ilaçin e zemrës që kompania synon të hedh në treg. A ka qenë dhe babai i tij pjesë e këtij biznesi abuziv!? Në një moment të tillë, Andi ka nevojë për Elonën, ndaj duhet t’i tregojë se babai i tyre është gjallë.

Comments(0)

Log in to comment