Underground

Friday and Saturday, from 23:00 to 00:00

Producentët dhe DJ nga Kosova të grupit “Deepest & AMHouse”, Gentian Emini dhe Amke Sylejmani, i bashkohen SI Radio, çdo të Premte dhe të Shtunë në orën 23:00, ku do të luajne mixet e tyre “house” dhe “deep house”.

Comments(0)

Log in to comment