Urban Beats

Thursday, from 17:00 to 18:00

Me filozofinë e tij të përzgjedhjes, nga hitet që kanë shkruar historinë e muzikës, tek muzika më e re dhe avangarde ose siç mund ta quajmë ndryshe 'New & Old School', Andi Dhoska një nga DJ dhe Producentët më të mirë në Shqipëri, pret që të "gozhdojë në sfond" dëgjuesit e apasionuar pas zhanrit muzikor Hip-Hop, çdo të Enjte në orën 17:00.

Comments(0)

Log in to comment